Over de Buurman

A passion for grilling

De  Buurman is vernieuwd, maar het ‘Buurmangevoel’ is gebleven.

In 1997 is de Buurman begonnen als café waar je ook een hapje kan eten. in de 18 jaar daarna is de Buurman uitgegroeid tot een toonaangevend horecabedrijf in Heerenveen maar ook ver daarbuiten.

Na 18 succesvolle jaren werd het echter tijd om de formule aan te passen.

Toen ik een paar jaar geleden de gerechten van de Josper-grill voor het eerst proefde, zag ik meteen de mogelijkheden voor een nieuwe aanvulling van de horeca in Heerenveen.
Na enkele maanden voorbereiding is het resultaat een complete metamorfose en een transformatie naar Restaurant,  Bar en Grill. Naast de komst van de Josper en de open keuken zie je dat in het interieur terug. Je treft er de sfeer van de restaurants van het New Yorkse Meatpacking district: eerlijk, natuurlijk, stoer en ambachtelijk. 

Grillen 2.0
De nieuwe formule van De Buurman draait vooral om de Josper grill.
Een op puur houtskool gestookte oven die de gerechten een heel eigen identiteit geven. De specifieke smaak en de knapperige korstjes van de gerechten van de Jospergrill vallen inmiddels prima in de smaak bij onze gasten. De open keuken is eveneens een succes. Voor de bezoekers van het restaurant verhoogt het de beleving , maar ook de keuken- en bedienings medewerkers zijn blij met de nieuwe werkwijze.   

Nieuw en toch vertrouwd
Bij De Buurman kun je terecht voor een lekker kopje koffie,  borrel, lunch of diner. En wist je al dat we ook een heerlijke High Wine, High Beer of een High Tea verzorgen? We hebben inmiddels een assortiment van meer dan 40 soorten bier welke nog steeds groeiend is.
Groepen kunnen bij ons terecht voor een gevarieerd aanbod aan arrangementen en buffetten.

Terras en Café Top 100
Een mooie erkenning vanuit de branche én de gasten is dat De Buurman van 2015 tot en met 2018 een plek heeft veroverd in de landelijke Terras Top 100 maar ook in de  Café Top 100 editie 2016 en 2017.

Reserveren

Leuk dat u bij ons wilt komen eten.

Voor reserveringen op de zelfde dag willen we u vragen dit telefonisch door te geven.

Voor groepen van meer dan 10 personen verzoeken we u ook om dit telefonisch door te geven..

U kunt dan bellen naar:

0513-654535.

 

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden