Groepen / Iets te vieren?

Speciale ruimte

Eetcafe De Buurman beschikt over een speciale ruimte (de vide) bovenin het eetcafe welke ruimte biedt tot 45 personen. In het weekend verzorgen wij alleen buffetten voor groepen vanaf 30 personen of meer, maar in overleg zijn er wellicht mogelijkheden. Neem hierover gerust contact met ons op!

Sinds november 2010 werken wij samen met cafe 'T Houtsje ( Schuin tegenover de Buurman). In de prachtige in Engelse stijl ingerichte bar op de verdieping is plaats voor groepen tot plm. 150 personen. Door de week is deze zaal onbeperkt beschikbaar, in het weekend is dit afhankelijk van de te verwachten drukte.

Bij cafe de Old Sailor (Lasergame Heerenveen) is er plaats voor groepen tot 100 personen. Ook hier werken we nauw samen met het verzorgen van buffetten, hapjes etc.

In overleg en naar wens kunnen wij diverse soorten entertainment voor u boeken en verzorgen, zoals bandjes, een dweilorkest, karaoke enz.

Informatie aanvragen

Groepsarrangementen

Speciaal voor grotere groepen hebben wij een speciaal arrangementsmenu. Op de avond zelf kan iedere gast zijn of haar eigen menu samenstellen, zodat een ieder kan eten wat hij of zij lekker vindt!

De prijs van dit Keuzemenu is € 22,50 per persoon.

Iets te vieren?

Bekijk hier ook onze pagina's Arrangementen, High Tea en Catering.

 

Reserveren

Leuk dat u bij ons wilt reserveren. Voor reserveringen op de zelfde dag willen we u vragen dit telefonisch door te geven.

U kunt dan bellen naar:

0513-654535.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden